Ervaringen

Vrouw - 61

Na een jaar van erge pijn in mijn nek en bovenrug, waarbij ik vreselijk slecht sliep en schreeuwend wakker werd als ik me omdraaide in mijn slaap, kwam ik via een kennis bij Janine terecht. Na de vierde behandeling was de pijn in mijn nek verdwenen en kon ik weer slapen. Ik ben toch nog doorgegaan met de behandelingen omdat bleek dat er heel wat emotie in mij zat en dat ik al huilde zodra iemand aan mij vroeg hoe het met me ging. Na een paar maanden was ik weer helemaal stabiel. Ik ga nu nog eens per maand voor " onderhoud" en daar voel ik me heerlijk bij. Janine is een fijne, warme vrouw, die goede raad kan geven en de juiste vragen kan stellen.

Man - 41

Ik ben bij BSR terecht gekomen i.v.m. rug- en schouderklachten en ben verstelt van de impact van de techniek in combinatie met de uitleg en inlevingsvermogen van Janine. In mijn geval leverde BSR niet alleen een vermindering en verandering van fysieke klachten op, maar ook persoonlijke groei doordat ik het vertrouwen in mijn lichaam weer terug kreeg. Ik begrijp nu veel beter de samenhang en verbanden in mijn lichaam, luister meer naar mijn grenzen en ervaar veel meer rust terwijl ik toch een vrij stressvolle baan heb. Bijzonder om te zien dat zulke ogenschijnlijke lichte impulsen van deze techniek, zulke effecten teweeg kunnen brengen.

Vrouw – 49

Janine is a real sweet person inside and out. It is unusual to find someone who has found what they are meant to be doing at such a young age. I use Janine almost weekly not because I'm in physical pain but because it keeps me connected to myself. Yet to everyone I meet I constantly recommend her.Do not think for one minute that it will be easy. Your body holds trauma in its muscles as memories. Not dealing with the emotional reaction is why you end up sick. You have to let go and let your body do the work. Otherwise you will keep on being in pain. You will most probably feel exhausted or extremely relaxed afterwards. And you may also experience emotional reactions such as tears or anger. This is completely normal. Be gentle with yourself.I would highly recommend Janine to anyone who has or is having any physical pain or to those who do a lot of sports activity or who's job is physically demanding. I would also recommend her techniques for anyone on an emotional or spiritual journey as it opens you up to the change you may not realize you are looking for.

Vrouw – 39

Na een aantal ongelukkige vallen uit mijn jeugd en tienerjaren heb ik al lange tijd last van rugklachten. Elke nacht werd ik met zoveel pijn wakker, dat ik eerst rechtop in bed moest zitten voor ik mij kon omdraaien. Ik bezocht elke 3 weken mijn chiropractor, wat me steeds tijdelijk verloste van de pijn. Ik besloot BSR te proberen en na de eerste release was voor een dag mijn onderrug veel pijnlijker en gevoeliger, maar gedurende de dag trok dit weg. De opvolgende nacht heb ik heerlijk geslapen en werd ik voor het eerst sinds lange tijden zonder rugpijn wakker! Geweldig, nu kom ik nog eens in de paar maanden voor 'onderhoud' en ik slaap nog steeds heerlijk.

Vrouw - 42 en 9

Ik ben zelf heel blij dat ik bij Body Stress Release terecht ben gekomen. Het heeft mij van veel pijn en stress af geholpen!! Daardoor ben ik ook met mijn dochter gegaan die nog steeds veel spanning en moeite in haar had door de vervelende situaties die wij met ons allen moesten door maken. Omdat dit ook op kinderen toe te passen is dacht ik we gaan het ook met haar proberen. Ook mijn dochter van 9 jaar is er heel goed mee geholpen en ze vond het zelfs fijn om er heen te gaan! Janine bedankt voor de lieve en rustgevende gesprekken met mijn dochter. Dat geeft zoveel vertrouwen en rust dat ze daardoor zo goed reageerde op de behandelingen! Wij zijn er heel blij mee! Ga zo door!!! Nogmaals bedankt !! Wij raden het iedereen aan jong en oud!!