Body Stress Release bij zwangerschap

Body Stress Release geeft verlichting van klachten tijdens de zwangerschap. Naarmate de zwangerschap vordert, komt er op de onderrug meer spanning te staan wat kan leiden tot ongemak in de onderrug en irritatie van de zenuwtoevoer naar de benen. Hierdoor kan pijn of rusteloosheid in de benen ontstaan. Soms trekt die spanning ook door naar boven, naar de schouders en nek. BSR kan helpen deze ongemakken te verlichten, maar bereidt het lichaam bovendien voor op de bevalling.

De spieren en aanhechtingen van de spieren aan de botten, vooral in het gebied rond de bekkenbodem, worden behoorlijk op de proef gesteld, zowel tijdens de zwangerschap als tijdens de bevalling. Dit kan diverse klachten veroorzaken zoals bekken-instabiliteit, ongewild urineverlies en pijn aan het schaambeen waardoor sommige vrouwen zelfs niet meer in staat zijn te lopen. In de laatste maanden van de zwangerschap kunt u ook last hebben van brandend maagzuur en ademhalingsproblemen.

Als u zwanger bent wordt uw buik tijdens de release goed ondersteunt met behulp van kussens, zodat u toch comfortabel op uw buik kunt liggen.

BSR bij zwangerschap