Ervaringen

Vrouw - 35

Ik had al een tijdje last van mijn nek, schouders en rug voordat ik bij Janine terecht kwam. Verschillende keren behandeld door een fysiotherapeut, maar de klachten bleven terugkeren en de spanning liep verder op. Ik had voortdurend pijn, vanaf 's morgens als ik opstond, totdat ik naar bed ging. Langzamerhand werd het steeds erger totdat het voelde als een soort harnas. Ik kwam toen bij Janine terecht en na de 1e behandeling werd de druk al een stuk minder. Na verschillende behandelingen was het zelfs helemaal weg, maar toch kwam het weer, in veel mindere mate, terug, waardoor ik verder ben gaan zoeken naar de oorzaak. Uiteindelijk bleken bij mij door een val mijn heupen nog steeds niet goed te staan en dat veroorzaakte de resterende pijn in mijn rug en nek. Ik vond het fijn dat Janine mijn pijn sterk verminderd heeft en ze luisterde echt goed naar mijn verhaal. Zeker aan te raden om naar haar toe te gaan om spanning in de spieren, door wat voor reden dan ook, te verlichten!

Vrouw - 48

In het verleden heb ik vele therapeuten bezocht voor mijn rug- nek- en schouderklachten. Na het lezen van een artikel in de plaatselijke krant en in de Dichterbij van de Rabobank, waarin Janine zich voorstelde als startende ondernemer, kwam ik in mei 2016 bij haar terecht. We hadden direct een klik. Wat een fijne meid! Ze heeft verstand van haar vak en legt alles duidelijk uit. Mijn klachten zijn sterk verminderd en nu ga ik puur voor "onderhoud" eens in de 2 a 3 maanden terug. Alles blijft zo soepel en ik kan me vrij bewegen. Dank je wel Janine!

Baby - 2 mnd

Mijn dochter was na de geboorte heel erg onrust, sliep slecht en huilde veel. Via een kennis vernam ik van BSR. Bij de intake bleek na doorvragen ook dat ze zichzelf overstrekt en (te)veel met haar nek draait. Onze dochter is drie keer geweest en is nu veel rustiger, vrolijker en slaapt een stuk beter. Het overstrekken was na twee keer al weg en het overmatig draaien van haar nek heb ik niet meer gezien. Bij de eerste release moest ze huilen toen Janine aan haar onderrug en nek kwam, bij de tweede was dit minder en bij de derde liet ze alles gemoedelijk toe. De behandeling zelf is heel mild en zacht terwijl zij lekker op mijn buik lag. Wij zijn blij met de positieve verandering die dit heeft opgeleverd bij onze dochter, dank je wel.

Man - 51 jaar

Begin dit jaar kwam ik bij BSR i.v.m. fysieke klachten die samengingen met mijn burn-out. Ik had veel hoofdpijnklachten, vaak misselijk, erg vermoeid en voelde mij totaal verkrampt. Vooral veel last van mijn nek, schouders en rug, daarnaast had ik een verdoofd gevoel van mijn bil naar de buitenkant van mijn linkerbeen. Al vrij snel was na de behandelingen dat verdoofde gevoel weg en werd de verkramping minder. Vooral mijn nek voelde een stuk beter. Daarna kwam er een moment dat er ineens veel gebeurde in mijn lichaam. Ik kan dit het beste omschrijven als een koortsachtig gevoel waarbij alles zeer doet. Dit was gelukkig van korte duur. Dankzij de uitleg van Janine begreep ik wat er gebeurde in mijn lichaam en dat gaf rust. Na deze ‘unmasking’ (zo noemen ze deze reactie bij BSR geloof ik) voelde ik mij eigenlijk gelijk veel helderder van geest, minder moe en een stuk sterker. Op dit moment gaat het ontzettend goed met mij en heb ik nagenoeg nergens last meer van. Ik kan veel beter de signalen van mijn lichaam interpreteren en er naar handelen. Ik heb voor mij belangrijke beslissingen gemaakt (o.a. nieuwe carrière) en ik slaap voortaan als een baby. Inmiddels ben ik niet meer onder behandeling, maar zodra ik ga merken dat mijn lichaam weer gaat protesteren kom ik gelijk weer langs.

Vrouw - 42

Wat mij zo bijzonder aanspreekt aan de BSR techniek is dat zij zacht en vriendelijk is en het lichaam d.m.v. deze techniek de mogelijkheid en aanzet geeft zichzelf te genezen zonder medicatie. Janine is even bijzonder, zacht, vriendelijk en vakbekwaam en weet een lichaam weer vrij van stress te krijgen zodat het energiek en optimaal kan functioneren. Dank je wel lieve Janine. Je bent echt een Vakvrouw!