Even voorstellen – Karina

Karina Schmitz

Ik ben in aanraking gekomen met Body Stress Release vanwege verschillende klachten die al jaren aanhielden. Ik had onder andere last van tintelende vingers en krachtverlies in één hand. Hiervoor heb ik fysiotherapie gehad, wat helaas niets uithaalde. De optie die ik toen nog had was een operatie, waar ik huiverig voor was. Gelukkig vond ik toen Body Stress Release en mijn klachten, die vanuit mijn nek bleken te komen, verdwenen compleet! Daarnaast merkte ik zelfs nog meer verbeteringen in mijn lichaam.

Mijn enthousiasme en interesse voor deze mooie techniek was gewekt, ik wilde er alles van weten en besloot al snel dat ik dit zelf wilde leren. Ik heb de opleiding gevolgd in Zuid Afrika en ben sindsdien aan de slag in mijn eigen praktijk in Eindhoven en daarnaast ben ik een dag in de week in Zaltbommel aanwezig. 

Het is fantastisch mensen bij te kunnen staan in hun proces naar optimale gezondheid.